Om Oss

Show på nett – hvor alle sitter på første rad.

Streamy.no kom som en nyskapende idé da underholdningsbransjen måtte tenke nytt. Grunnleggerne, med blant annet komiker Morten Ramm i spissen forteller:

Vi er en plattform som skal samle hele underholdningsbransjen på et sted, og som arrangerer og selger billetter til livestreams.

  • Vi ønsker å bringe konsertopplevelsen hjem i stua til publikum, samtidig som vi gir artistene inntektsmuligheter i disse tider, gjennom billettsalg. Nå har artister, komikere og underholdere mulighet til å gjennomføre konserter og show som de skulle holde live, uten å be om donasjoner på vipps.

Publikum får mulighet til å gå inn på streamy.no, finne sin favorittartist eller komiker, kjøpe billett, og nyte showet direkte – alt sammen fra sofakroken, forteller gjengen bak streamy (Morten Ramm, Astrid S, Martin Beyer Olsen, Pia Nordskaug, Thomas Audunhus, Eivind Helgerød, Karoline Kjønniksen Solberg).

Publikum får streamet showet rett til sin telefon eller PC. Akkurat som i det virkelige liv, må du møte opp til showstart. Alt er live, og streamen blir borte etter showslutt, og ligger ikke tilgjengelig etter show for publikum.

Streamy kommer til å tilby underholdning fra større scenerigger med flerkamera-produksjoner, til det vi kaller «hjemmerigg» for artister og komikere. De samarbeider med ulike scener rundt omkring i Norge, og man skal ikke se bort fra at det plutselig dukker opp underholdning fra utlandet på streamy og.

  • Vi har blant annet en chat-funksjon som gir publikum mulighet til å chatte med artist. Det er også fult mulig for artist å invitere tilskuere opp på skjerm for en prat.

Streamy.no tilby unike livestreams; humorshow og backstage-opplevelser som du kan ha glede av enten du deltar fysisk, eller hjemmefra.

  • For oss er dette et langtids prosjekt som vil være et supplement i kulturbransjen når alt er tilbake til normalt. Enn så lenge leker vi med de mange mulighetene vi har ved å holde oss hjemme, men likevel være sammen i en livestream.

Følg med på streamy.no, vi lanserer fortløpende konserter og show.

Det er artist som i samråd med Streamy.no som bestemmer billettpris. 

Hvorfor?

Artister og underholdere må finne en ny måte og nå ut til sitt publikum på, ivareta inntjening og bygge sin merkevare. Vi vil hjelpe bransjen med å kunne opprettholde omsetning, og sikre kreativ virksomhet.

Vi i streamy gir deg som underholder en mulighet til å kunne opprettholde billettsalg til alle fans som ikke har muligheten til å møte opp på ditt fysiske show. Vi tilbyr en strømmetjeneste og rigg som gir uendelig av muligheter. Vi har chatfunksjon, og publikum kan gi tilbakemelding. I tillegg har du mulighet til å invitere en fan inn på livestreamen via delt skjerm.